avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bautura la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bautura la locul de munca

Buna ziua.Am si eu o intrebare mai delicata,este vorba despre o societate care apartine la stat,drumuri nationale,seful nostru aproape in fiecare zi e in stare de ebrietate,se injura oamenii si se mai baga si inviata nostra privata,familiara,etc.,si nu numai atat,va dati seama cum se comporta un om cand e in stare de ebrietate,cu vorbele astia pana acuma a facut mai multe certari in familii si scandale,mai emeninteaza ca se pune afara,deci,eu ani de zile nu am consumat bauturi alcoolice,ma duc la lucru,ce am de facut fac omeneste,va rog sa ma explicati care legea ala care se permite alcoolul la locul de munca,mai ales la drumuri nationale,si care al doilea lege care permita betivanilor sa se baga in vata personala,familiara altui oameni,ultima oara timp de 5 ore mi am ascultat prostiile lui,bine inteles ca era mut din cauza alcoolului,va rog sa-mi dati niste raspuns,cum se poate trata lucrul asta,ca deja incredibeil de ascultat povestile lui,si zilnic sa te lucrezi cu oamenni care afla in stare de ebrietate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 31 Decembrie 2014
Nu exista niciun act normativ care sa prevada vreuna din situatiile mentionate de dvs .

Referitor la comportamentul sefului dvs, aveti posibilitatea sa sesizati sefii ierarhici superiori acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan = anulare permis? rafaell222 rafaell222 buna ziua.am o problema care ma streseaza f mult.in urma cu 2 zile am fost prins la volan dupa ce am baut cateva pahare cu vin.rezultatul la etilotest a fost ... (vezi toată discuția)
Divortata de un sot alcoolic gabi.nico gabi.nico Buna ziua tuturor , am si eu o mare problema: am divortat de sotul meu alcoolic, am obtinut custodia copiilor, cu program de vizitare pentru tata, si el a ... (vezi toată discuția)
Cu alcoolemie de 0,96 in aerul expirat dar langa masina onaraviorel onaraviorel Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce trebuie facut in cazul sotului meu. Are 31 ani si e sofer profesionist B,C,CE plus toate atestatele luate.Lucreaza la o ... (vezi toată discuția)