avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hartuit cu chemari in judecata de catre angajator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hartuit cu chemari in judecata de catre angajator

Buna ziua ,
Un fost angajator a introdus in instanta mai multe cereri de valoare redusa in dosare diferite, aceste cereri sint respinse rand pe rand ca nefondate ,cum pot opri acest angajator sa introduca alte cereri tinand cont ca si termen mai are doi ani dreptul de a le introduce? Nu am facut cerere reconventionala si nici ni am cerut cheltuieli de judecata, dar ii pot deschide actiune civila prin care sa l determin sa opreasca aceste actiuni, pot obtine daune morale? Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 2 Ianuarie 2015
psh, utilizator
Cel mai recent răspuns: psh , utilizator 14:51, 3 Ianuarie 2015
Poate cineva sa ma indrume in subiectul de mai sus? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de drept procedural ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Stiti daca exista cazuri in jurisprudenta privind dreptul muncii, in care angajatii au cerut daune morale, nu le-au obtinut, iar atunci ... (vezi toată discuția)
Cerere daune ca parte civila in proces penal eu_craciun eu_craciun Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu o problema. Imi trebuie aparator ales pentru a trimite o cerere prin care stipulez suma daunelor morale si ... (vezi toată discuția)
Cheltueli judiciare ContSters89128 ContSters89128 am si eu o intrebare , daca ma poate ajuta cineva care este valoarea cheltuelilor judiciare , intr-un proces in care eu cer daune morale de 10000 RON ... (vezi toată discuția)