avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... MFE consultare publica schița ghidului „Măsuri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

MFE consultare publica schița ghidului „Măsuri integrate pentru tinerii inactivi”!

Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică schiţa ghidului pentru cererea de propuneri de proiecte „Măsuri integrate pentru tinerii inactivi”, primul apel din cadrul Programului Operaţional Capital Uman (POCU) 2014 - 2020.
...........................................................................
Pentru a îmbunătăți situația tinerilor care nu au un loc de muncă şi nici nu urmează un program de educaţie şi formare (NEETs) şi pentru a facilita tranziția către piața muncii, la nivel național se va acționa pe trei paliere – educație, formare, ocupare.

Intervenţiile finanţate prin POCU îi vizează pe tinerii NEETs din regiunile Centru, Sud-Est și Sud-Muntenia prin „Inițiativa locuri de muncă pentru tineri” (Axa Prioritară 1), dar şi pe cei din celelalte cinci regiuni ale ţării, prin „Îmbunătăţirea situaţiei tinerilor din categoria NEETs” (Axa Prioritară 2).
Grupul țintă vizat în cadrul prezentei cereri de propuneri de proiecte este format din tineri NEETs șomeri cu vârsta între 16 – 24 ani (respectiv, până la împlinirea vârstei de 25 ani).

Solicitanţii și partenerii eligibili sunt: angajatori, entități relevante (furnizori de formare, furnizori de servicii de ocupare/ evaluare şi certificare a competenţelor, sindicate, patronate, ONG-uri/ organizații de tineret etc.) în parteneriat cu angajatori, SPO în parteneriat cu entități relevante (angajatori, furnizori de formare, furnizori de servicii de ocupare/ evaluare şi certificare a competenţelor, sindicate, patronate, ONG-uri/ organizații de tineret etc., entităţile selectate/ desemnate pentru implementarea schemelor de grant global în domeniul antreprenoriatului.


Sursa: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)
Apeluri de proiecte! Daniela Bolog Daniela Bolog Marti, 10 decembrie 2013, s-a deschis \\"LOCAL\\", prima linie de finantare (apel de propuneri de proiecte) in cadrul Programului finantat de Islanda, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru un ong ContSters126395 ContSters126395 As putea obtine fonduri europene pentru acest ONG dedicat persoanelor cu handicap? va rog dati-mi un raspuns ,am nevoie de el urgent.Si daca da care sunt ... (vezi toată discuția)