avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SE CONSIDERA LOCUINTA O CAMERA DE FOST CAMIN ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SE CONSIDERA LOCUINTA O CAMERA DE FOST CAMIN MUNCITORESC DE 25 M P?

LA MULTI ANI!

Va rog mult sa mi spuneti daca detin o camera din fost camin muncitoresc(construit din 1980) cu sprafata totala 25 mp , cumparata de la fost proprietar,cu contract vanzare cumparare si unde am domiciliu, se considera ca eu detin deja o locuinta si nu pot face solicitare la PRIMARIE pentru locuinta ANL?sau locuinta sociala,cu o suprafata mai mare?
Stiu ca la banca daca vreau credit pentru locuinte, NU se considera aceasta camera de 25 mp ca locuinta,si pot solicita credit,dar nu am vechime si venit necesar.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ghituica , utilizator 16:56, 4 Ianuarie 2015
Daca nu are dependintele si anexele necesare conform Legii locuinței nu poate fi considerată locuința , adica nu va puteti prepara hrana, nu aveti toaleta....
Ati mers la Primărie ? Ati întrebat? De ce ati cumpărat acea camera?
Ce scrie în actul de propietate ?! Dacă camera de cămin a fost transformată cu bucătărie şi baie , este apartament specificată în actul de propietate. Eu sunt în această situaţie ; şi acum fostul bloc de camere destinate nefamilistilor a devenit bloc de garsoniere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera din camine de nefamilisti? alideca alideca Buna seara, am detinut o camera in camin de nefamilisti in suprafata de 21 mp cu dependinte comune, respectiv baie, bucatarie, hol cu ceilalti locatari ai ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare camera de camin a unei societati comerciale damaru28 damaru28 Buna ziua! Locuim intr-un bloc de tip camin de nefamilisti,construit in anul 1948.Acesta apartine de la inceputuri aceleiasi societati ,actualmente ... (vezi toată discuția)