avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Shimbare de sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Shimbare de sediu social

Buna seara am o firma si vreu sa schimb sediul social,la locatia unde vreau sa fie sediul social sunt parinti mei propietari dar unul dintre ei este decedat din 2009,intrebarea este daca pot sa inchei cu celalant propietar comodatul?
Cel mai recent răspuns: Ionut 81 , utilizator 16:17, 5 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu s-a facut succesiunea nu veti putea stabili sediul social. Potrivit Noului Cod Civil, transmiterea dreptului de folosinta a unui imobil se poate face numai cu acordul tuturor coproprietarilor. In cazul dvs, este necesar sa dezbateti succesiunea si ulterior contractul de comodat/inchiriere se va semna de toti coproprietarii, insemnand sotul supravietuitor si ceilalti mostenitori.
trebuie sa anunt asociatia de propietari ?,unde vreu sa mut sediu este un ap,va multumesc pt raspuns.
Aveti nevoie de acordul vecinilor direct afectati (cu care aveti un perete comun) si avizul asociatiei de proprietari. Gasiti formular tipizat la ORC.
dar nu il inchei la notar comodatul,trebie sa iau pe la primarie adeverinta sau alt act ,va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shimbare de sediu social Ionut 81 Ionut 81 Buna seara am o firma si vreu sa schimb sediul social,la locatia unde reau sa fie sediul social unt parinti mei propietari dar unul dintre ei ete decedat din ... (vezi toată discuția)
Srl-d_progr. & informatii claudia_d claudia_d Sunt in stadiul in care am dovada de inregistrare nume la Reg. Com, am Actul Constitutiv (facut de mine in nume propriu) si Contractul de Comodat (intrucat ... (vezi toată discuția)
Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)