avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Semnare contract subsecvent
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Semnare contract subsecvent

Buna seara.
Intrebare: In perioada de valabilitate a unui acord-cadru incheiat cu un singur operator economic se poate incheia un contract subsecvent a carui durata sa inceapa in urmatoarea zi celei in care expira acordul-cadru?
Concret, este vorba despre un acord-cadru incheiat pentru o perioada de 39 luni, de furnizare produse petroliere. Cu o luna inainte ca acesta sa expire (luna 38) se poate semna un contract subsecvent pentru furnizarea de produse petroliere in lunile 40-42, toate clauzele, inclusiv pretul, fiind cele stabilite prin acordul-cadru?De mentionat este si faptul ca pana la momentul semnarii acestui contract subsecvent nu s-a atins cantitatea maxima de produse petroliere prevazuta in acordul-cadru. De asemenea, nici dupa luarea in calcul a cantitatii de produs prevazuta in contractul subsecvent nu se depaseste cantitatea maxima stabilita in acordul cadru.
Este legala semnarea acestui contract subsecvent, avand in vedere ca el se va derula in afara perioadei de valabilitate a acordului-cadru?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Incheiere contract subsecvent cu perioada de derulare dupa incetarea acordului-cadru g_ilie g_ilie Buna seara. Am o intrebare referitoare la o situatie nemaintalnita, care nu m-am gandit niciodata ca se poate intampla. In perioada de valabilitate a unui ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract subsecvent larisarazvan larisarazvan Buna ziua Sunt la o procedura pe vechea lege Am incheiat un acord cadru in care am mentionat ca voi incheia doua contracte subsecvente. Acum sunt la al ... (vezi toată discuția)
Contract subsecvent acord - cadru jaguarxkr jaguarxkr Buna ziua, va rog sa imi precizati daca pot incheia un contract subsecvent pentru prestarea unor servicii pentru 8 luni de zile, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)