LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Am o mare nelamurire si teama. Lucrez la o firma si am obligatia sa mi fac PFA. Imi e cam teama de acest lucru mai ales ca am o colega care are deschis PFA de 4-5 ani si e la zi cu toate taxele in urma cu 2 luni s-a operat si e in concediu medical dar neplatit pentru ca la PFA nu i-au spus ca trebuie platit si acest lucru separat de ce include un pfa obligatoriu si din aceasta cauza imi e cam frica sa mi deschid pfa. Ma intereseaza actele ce trebuie depuse si obligatiile si drepturile mele ca PFA si daca am dreptul sa-l inchid oricind vreau. De exemplu sotul meu nu are de munca pe perioada de iarna si mai am si fica care e eleva. Ii pot trece la mine la asigurarile medicale la pfa? Multumesc.
eu am primit acasa decizie de la minister finante, agentia nationala de adm fiscala o decizie de plata contributii de asigurari sociale sanatate pe ultimii ani de activitate pfa.nici eu nu stiam. dar dupa m-am dus la casa de sanatate unde se face un contract in calitate de pfa si te trec ei acolo la o cota. eu nu am mai apicat sa finalizez momentan. dar o sa reiau procedura ca se pare ca sanatatea trebuie obligatoriu platita si ca PFA.
intrebarea mea e alta asigurarile de sanatate sint platite dar dreptul la concediu medical platit nu are dreptul pentru ca acesta e o taxa in plus la pfa
Angajat cu pfa
rocky
Buna seara,
in momentul de fata sunt angajata a unei firme particulare care, din pacate nu o duce tocmai pe roze. Patronul s-a gandit sa treaca toti ... (vezi toată discuția)