avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatii de handicap copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatii de handicap copil

Am o fetita de 3ani si 10 luni cu grad de handicap grav, cod 7.Acum indemnizatia de handicap este de 91 de lei, alocatia copil este de 84 lei si eu ca mama primesc indemnizatie de insotitor de 635 lei. Va rog da imi spuneti daca poate sa beneficieze de pensie de invaliditate si care sunt demersurile pe care trebuie sa le urmez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:53, 5 Ianuarie 2015
Un copil nu poate beneficia de pensie de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate viomusicstudio viomusicstudio Am tot rascolit netul, chiar si acest forum si tot nu m-am lamurit. Deci pe scurt. Sufar de maladie Lobstein din nastere. Sunt incadrat definitiv in gradul ... (vezi toată discuția)
Asistent personal copil cu handicap grav nicavictorita nicavictorita buna ziua, sunt mama unui baietel de 3.6ani cu handicap grav. Pana la 3 ani am fost in concediu crestere copil cu handicap-a beneficiat de 600lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)