avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... functionarul public poate fi membru in asociatie?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

functionarul public poate fi membru in asociatie?

Sunt functionar public de conducere in cadrul unei primarii şi as dori sa stiu daca pot face parte din Cpnsiliul Director al unei asociatii de dezvoltare intercomunitara constituita la nivelul Consiliului Local in parteneriat cu consiliul local dintr-o localitate vecina.(art. 24, alin 4 din OG nr. 26/2000). mai mult in cazul in care nu se poate cine care calitatea de a constata acest lucru?

Cum pot fi platiti membrii asociatiei, care este cadrul legal? indemnizatie, salariu...
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:15, 5 Iunie 2009
Da poate fi membru. Pentru plata serviciilor trebuie sa existe un CIM, ori contract de colaborare, daca este cazul, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționare asociație de dezvoltare intercomunitară calsn1313 calsn1313 Alineatul (1) al art. 13 din Legea nr. 215/2001 statuează faptul că asociațiile de dezvoltare intercomunitară sunt conduse de un consiliu de ... (vezi toată discuția)
Legalitea deciziei consiliului director – asociatie og 26/2000. Ciobanu Neculai Ciobanu Neculai V-as ruga sa ma sprijiniti cu cateva opinii la urmatoarea situatie: • Avem o asociatie intercomunitara constituita in anul 2010, in baza OG ... (vezi toată discuția)
Presedintele unei asociatii altul decat membrul fondator mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca atunci cand se infiinteaza o asociatie (ong) presedintele in consiliul director al asociatiei poate fi altul decat ... (vezi toată discuția)