avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua- plecare de acasa cu minorul fara acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua- plecare de acasa cu minorul fara acordul concubinului

am o intrebare....am o relatie cu o fata are un copil,traieste in concubinaj deci nu are acte cu el....ea vrea sal paraseasca...intrebarea este...daca pleaca cu copilul ( iubita mea )o poate acuza de rapire de copil?mentionez nu au acte,desi el a recunoscut copilul....??:(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 10:55, 6 Ianuarie 2015
Nu poate fi acuzata de rapire. Imediat ce pleaca de la domiciliul concubinului intenteaza proces la judecatorie prin care solicita exercitarea atributiilor parintesti si stabilirea domiciliului minorului. Astfel este totul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!am o intrebare ce pot face dacă concubinul nu vrea ... PasElena PasElena Bună seara!Am o intrebare ce pot face dacă concubinul nu vrea sa părăsească domiciliul comun care este luat cu chirie menționez ca avem și un copil de ... (vezi toată discuția)
Despartire si un copil minor elena_ioana elena_ioana buna ziua! doresc un sfat in legatura cu urmatorul caz: am o relatie de 2 ani jumate cu un barbat din care a rezultat un copil de 9 luni jumate (inca ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie minor provenit din concubinaj codreamaria codreamaria buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)