avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare teren extravilan- extrasul de plan cadastral ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare teren extravilan- extrasul de plan cadastral de carte funciară

Buna ziua,

Pentru vanzarea unui teren extravilan mi s-a cerut de la primarie in vederea afisarii anuntului de vanzare, extrasul de plan cadastral de carte funciară.
Cei de la OCPI m-au informat ca cererea pentru eliberarea acestui extras imi va fi respinsa intrucat intabularea dreptului de proprietatea si deschiderea CF sunt din 2006, iar documentatia cadastrala de atunci este din 2005.
Astfel, mi s-a spus ca este necesara refacerea documentatiei cadastrale daca am inteles bine.

Va rog sa ma lamuriti care este motivul in baza caruia se solicita cele de mai sus.
Va multumesc!


Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 18:26, 6 Ianuarie 2015
Conform Art. 5 din anexa la Ordinul nr. 719/740/M.57/2333/2014 lit c este necesar extrasul de carte funciară pentru informare, emis cu cel mult 30 de zile înainte de afişarea ofertei, însoţit de extrasul de plan cadastral de carte funciară al imobilului, în sistem de coordonate "Stereografic 1970", în condiţiile în care terenul este intabulat;
Presupun ca in 2005 la intocmirea documentatiei cadastrala nu s-a determinat geometria imobilului in sistem de coordonate stereografic 1970 si astfel nu poate fi eliberat planul cadastral in conditiile cerute. Asadar aveti nevoie de actualizarea datelor tehnice a imobilului printr-o noua documentatie cadastrala intocmita in baza ordinului 700/2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol maria0652 maria0652 Doresc sa vand fiicei mele un teren agricol. Care este procedura? (vezi toată discuția)