avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CALCULAREA PENSIEI SI DAREA IN JUDECATA A CASEI DE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CALCULAREA PENSIEI SI DAREA IN JUDECATA A CASEI DE PENSI

sant pensionat pe caz de boala din 2011 si cred ca nu mi-sa calculat corect pensia si am vazut cum lucreaza cei de la casa de pensi,mai mult te pune pe drumuri ca sa-ti afli drepturile.cand am depus dosarul de pensionare am depus mai multe adeverinte de grupa 2 a 13 ani si acum o saptamna am constatat ca nu s-au depus la cacul,in 2012 mi-sa scimbat decizia medicala din boala obijnuita in boala profesionala si cand am dus fisa bp2 m-iau spus ca nu se schimba nimic si acum cand am fost sa cer un buletin de calcul si am intrebat de ce nu sa schimbat decizia din boala obijnuita in boala profesionala cum a shimbato la comisia medicala au zis ca nu ma ajuta cu nimic.dupa cateva zile am trecut sa iau buletinu de calcul mau anuntat cami-a venit raspuns la o sesizare cu scimbarea deciziei din boala obijnuita in profesionala ,dar eu nu am facut nici o sesizare.doresc un consult contra cost .multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:32, 12 Ianuarie 2015
Puteti dati clik pe butonul verde (din susul paginii acesteia) "Cere oferta servicii" in Bursa de servicii Avocatnet.ro daca doriti o consultatie contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu casa de pensii - executarea sentintei lucian_ lucian_ Mama a castigat la tribunal procesul cu casa de pensii (prin care a cerut recunoastrea sumelor primite in acord, premii, precum si corectarea unor venituri ... (vezi toată discuția)
Pensie italia larisamariailincescu larisamariailincescu Tatal meu a lucrat 5 ani in Italia si a depus dosarul pentru pensie. As dori sa vorbesc cu un consilier in aceasta problema. Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Expertiza la teren efectuata aiurea danmarian50 danmarian50 Buna seara, un expert mi-a intocmit expertiza pentru stabilirea unei chirii astfel: pretul pe luna a intregului teren împartit la suprafata terenului si a ... (vezi toată discuția)