avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Avon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Avon

Buna ziua,in urma cu 5 ani nu am mai platit o facutura la avon de 230 lei ,in 2010 decembrie am primit ultima notificare de la o firma de recuperatori si de atunci pana azi nu am mai primit nimic.Am sunat la diferite firme de recuperarori dar au zis ca nu am datorii la ei ! unde sa ma adresez? astept rasunsuri ,va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Ianuarie 2015
danabu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:30, 7 Ianuarie 2015
Daca vreti sa platiti, mergeti la avon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament plata krug mihaela.feodorov mihaela.feodorov Buna seara, Am nevoie, va rog, de ajutorul dvs in privinta unui credit luat de la BCR in valoare de 7500 lei, in anul 2007, pe 10 ani. Dupa 2 ani nu am mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta ionmarius03 ionmarius03 Buna ziua, Am avut un credit de nevoi personale la Banca din anul 2006 , am platit pana in 2010 si apoi nu am mai putut face plati. Din decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita deluxe1975 deluxe1975 Buna ziua, cumnata mea a avut un abonament la ..........In urma unei facuturi de 1600 lei, din care au fost achitati 400 lei. In anul 2013 a primit de la ... (vezi toată discuția)