Buna ziua, cumnata mea a avut un abonament la ..........In urma unei facuturi de 1600 lei, din care au fost achitati 400 lei. In anul 2013 a primit de la ......., o somatie de plata de 9000 lei. A achitat 1000 lei, apoi 4200 lei, urmand ca diferenta sa fie platita timp de 2 ani, cate 200 lei lunar. A platit suma de 2000 lei in rate lunare, dupa care n-a mai avut bani sa plateasca. Saptamana trecuta a primit un plic prin care are de platit cca 8000 lei. Am sunat eu personal la ..... si mi- s-a spus ca daca achita pana pe 30.06. 2015 suma de 1500 lei, scapa de toata datoria catre ei.
Va rog sa-mi spune-ti daca este corect ca pentru o datorie de 1600 lei , sa se plateasca o data-7000 lei, iar acum iar 1500 lei. Va pot pune la dispozitie toate chitantele. Multumesc si astept un raspuns pana maine , daca se poate.
Probabil ca,s-au calculat penalitati de intarziere in plata debitului.Ptr.o solutie concreta si efectiva apelati la esrvciile unui avocat ce, sa vada contractul, chitantele,corespondenta cu executorul,somatia de plata, etc.