avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... credit ifn - are dreptul ifn sa-mi ramburseze ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

credit ifn - are dreptul ifn sa-mi ramburseze anticipat daca acest lucru nu este pravazut in contract?

Am incheiat un contract de credit cu IFN (scontare BO) pe termen de 3 luni. Am semnat un grafic conform caruia primele doua luni trebuie sa achit doar comisionul si dobanda, urmand ca in a treia luna sa am o rata unica scadenta + dobanfa si comisionul aferent. Pe parcursul celor 3 luni, incasez BO scontate iar IFN imi ramburseaza creditul desi acest lucru nu este prevazut in contract. Binenteles ca sunt situatii in care la data scadentei dobanzii + comision din primele doua luni , sunt in situatia in care in contul curent nu mai am bani deoarece sumele sunt rambursate in credit de IFN. De la aceea data mi se calculeaza penalitati pentru suma ramasa in sold. E legal? De ce nu mi se respecta graficul atat timp cat la semnarea contractului am fost de acord cu acesta?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 23:26, 5 Iunie 2009
Studiati contractul cu un specilaist care dupa ce il va citi o sa va dea un raspuns exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile privin scontarea tasica34 tasica34 Am depus documente in vederea scontarii,in suma de 30.000 lei, la o societate bancara. Va rog sa ma indrumati in ceea ce inseamna acest tip de ... (vezi toată discuția)
Credit bancar janyna janyna La inceputul anului 2008 am incheiat un contract de credit - nevoi personale cu RAIFFEISEN BANK S.A. pentru suma de 10.198 EURO (mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Cum contabilizez o scontare? narcisa_narcisa narcisa_narcisa Cine imi poate explica cum se inregistreaza in contabilitate o scontare? Eu am facturat clientului iar el mi-a platit cu bilet la ordin scadent la 55 de zile ... (vezi toată discuția)