avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din Revisal, la ITM ?

Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS'' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului din contract ?
Trebuie transmis prin email cu semnatura electronica sau se poate prin serviciul REGES avand un cont de utilizator si o parola ?
Daca trebuie cu semnatura electronica si nu am atunci ce pot sa fac?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
LuchianSeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 12:14, 9 Ianuarie 2015
Registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca in format electronic, prin utilizarea uneia dintre urmatoarele modalitati:
a) prin completarea on-line a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii;
b) prin e-mail, pe baza de semnatura electronica;
c) prin depunerea la sediul inspectoratului teritorial de munca in format electronic, insotit de o adresa de inaintare semnata de angajator.

Asadar, puteti opta pentru una dintre aceste modalitati de transmitere a REVISAL-ului.
Multumesc frumos. Am reusit pana la urma sa trimit online fiindca aveam cont si parola, dar acum nu stiu cum sa verific daca a ajuns cu siguranta ceea ce am trimis. :D
Dupa transmitere nu ati primit un cod de incarcare ?
Ba da... :) acum am vazut ca apare la ,,Raport preluari'' un cod de incarcare pentru ziua respectiva , banuiesc ca acela este....
Multumesc, m-am lamurit acum despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)
Angajare personal srl-d IRR IRR Doresc sa angajez doua persoane pe perioada nedeterminata. Ce documente trebuie depuse la ITM?Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? (vezi toată discuția)
Pasi angajare persoane in srld victorb93 victorb93 Buna ziua. As dori sa aflu care sunt pasii exacti pentru inceperea angajarilor. Ideea este ca noi suntem o firma abia deschisa(SRLD) si avem cateva probleme ... (vezi toată discuția)