DlGoe 
	    	Utilizator

DlGoe 
	    	Utilizator	    

DlGoe, utilizator
 DlGoe, utilizator 	
			~ final discuție ~
 mihaiclaudiugabriel	                   

Am o fiica in varsta de 19 ani si as dori sa beneficieze de coasigurare medicala din partea mea . Se poate si in ce conditii ? Mentionez ca fiica mea sta ... (vezi toată discuția)
	                    mihaiclaudiugabriel	                   

Am o fiica in varsta de 19 ani si as dori sa beneficieze de coasigurare medicala din partea mea . Se poate si in ce conditii ? Mentionez ca fiica mea sta ... (vezi toată discuția)

ileana.barna	                   

Buna ziua
Sunt salariata si am copilul de 28 ani care nu mai are serviciu.
Cum sa fac , sa-l pot asigura la sanatate pe statul meu de plata?   (vezi toată discuția)
	                    ileana.barna	                   

Buna ziua
Sunt salariata si am copilul de 28 ani care nu mai are serviciu.
Cum sa fac , sa-l pot asigura la sanatate pe statul meu de plata?   (vezi toată discuția)

pipo88	                   

Persoanele care sunt luate in intretinerea unui salariat devin automat coasigurati si pot beneficia de asigurarea de sanatate a salariatului? Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    pipo88	                   

Persoanele care sunt luate in intretinerea unui salariat devin automat coasigurati si pot beneficia de asigurarea de sanatate a salariatului? Multumesc! (vezi toată discuția)