avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere probe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere probe

Buna ziua,

Maine am termen pentru depunerea unei intampinari. In intampinare fac referire la o proba (situatie pe care o primesc de la serviciul financiar) pe care nu o pot depune maine, impreuna cu intampinarea, pentru ca azi nu este la serviciu directorul economic. Pot cere in intampinare sa depun proba respectiva pana la primul termen?
Cel mai recent răspuns: Marinelag , utilizator 12:45, 8 Ianuarie 2015
Buna ziua,

Da, puteti. Conform art. 254 C.prod.civ. probele se pronun prin intampinare urmanda ca, dupa incuviintarea lor de catre instanta, sa le administrati.

Art. 254 Propunerea probelor. Rolul instanţei
(1) Probele se propun, sub sancţiunea decăderii, de către reclamant prin cererea de chemare în judecată, iar de către pârât prin întâmpinare, dacă legea nu dispune altfel. Ele pot fi propuse şi oral, în cazurile anume prevăzute de lege.

Succes,
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
Dana Fatol, Avocat
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 254 ncpc: propunerea probelor.| propunere = depunere? Exiguus Exiguus Art. 254: Propunerea probelor. Rolul instanței (1) Probele se propun, sub sancțiunea decăderii, de către reclamant prin cererea de chemare în judecată, ... (vezi toată discuția)
Depunere raspuns la intampinare dupa modificare cerere cf. art. 204 alin.(1) c.p.civ. Alin Ursu Alin Ursu Buna, Am o nelamurire cu privire la prevederile art. 204 alin. (1) C.proc.civ. Acesta spune: \\"[i]Art. 204: Modificarea cererii de chemare în ... (vezi toată discuția)
Decadere drept administrare probe _Alin_ _Alin_ in art. 254 ncpc se prevede că probele se propun, sub sancţiunea decăderii, de către reclamant prin cererea de chemare în judecată, iar de către pârât ... (vezi toată discuția)