avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de sotie, ea avand amant
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de sotie, ea avand amant

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca este posibil ca sotia il dea afara pe sot din casa fara nici o retinere. Sotia are amant, dar ei momentan locuiesc in acelasi apartament. Ea este tot timpul plecata, mai ia si copiii uneori (sunt 2 copii minori). Sotul momentan nu are job. Ea il tot ameninta ca il da afara. Este posibil acest lucru? Apartamentul in care stau a fost dobandit de sotie inainte de casatoria lor. Dar ei au renovat intre timp, au fost bani primiti de la parintii lui, si o suma de bani de la divortul sotului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: harnica , utilizator 16:36, 8 Ianuarie 2015
Nu, trebuie sa inainteze actiunea de divort si sa ceara evacuarea lui in instanta.
multumesc, vroiam sa fiu sigura ca doar asa se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort anka.b anka.b cumnata mea vrea sa divorteze deoarece sotul e plecat in Italia de 3ani,in acest timp nu a fost deloc in tara, si acesta are chiar o amanta in Italia.Au ... (vezi toată discuția)
Divort - prima casa + 2 copii Hoppy Hoppy Buna ziua, Sunt casatorit de 8 ani, de unde au rezultat doi copii de 7 si respectiv 3 ani. Nu am sa intru in foarte mari detalii. Am achiziționat prin ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate popescu simona popescu simona Buna ziua, am un subiect pentru dumneavoastra. Poate ma puteti ajuta cu o solutie sau chiar mai multe. Este vorba despre doua persoane, sot si sotie, ... (vezi toată discuția)