avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Scanare documente si salvarea lor
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Scanare documente si salvarea lor

Buna ziua . As dori sa va intreb daca dupa ce am scana un document cu un scanner , imaginea rezultata poate fi salvata direct pe stick evitand salvarea pe Hard-ul calculatorului ? Sau este obligatoriu ca documentul scanat sa fie salvat mai intai pe Hard apoi copiat pe stick.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:21, 9 Ianuarie 2015
Scanarea se poate face pe orice suport ! Atentie unde are adresa pentru salvarea documentelor scanate !!!
As dorii ca documentul pe care il scanez sa nu ramana in Hard Disk. Sa il pot salva direct pe stick. Pot sa fac aceasta operatiune ?
Vi s-a spus deja. Se poate. Trebuie doar sa verificati setarile echipamentului sa stiti unde salveaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce face programul cobian backup?? adela05 adela05 Recent ne-a fost instalat pe laptop-urile de munca un program COBIAN BACKUP 10 SETUP, VERSION 10.1,1.198, SIZE 14,7 MB. Inteleg ca salveaza pe server toate ... (vezi toată discuția)
Completare registru inventar dan_alex dan_alex Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie trecut si cum in registrul inventar pentru PFA. Ca PFA am achizitionat de-a lungul activitatii consumabile IT, ... (vezi toată discuția)
Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)