Am si eu o intrebare care ma nedumereste si nu prea am incredere in cei de la banca pentru aceasta intrebare. Vreau sa-mi achizitionez un imobil prin "Prima Casa" dar in alt judet fata de unde locuiesc acum. Intrebarea mea este daca se poate si daca va trebui sa fiu acolo cand va veni evaluatorul pentru a evalua imobilul. Oare cat va dura si la ce banca este mai sigur si mai bun?.... Multumesc anticipat de raspunsuri ...
Da trebuie sa fii si tu prezent. Totul dureaza vre-o 5 minute. Evaluatorul face doar cateva poze. Nu cred ca o banca anume are mai multe sanse decat alta sa acorde acel credit. Nu banca evalueaza dosarul. Mama mea a facut credit la Intesa Sanpaulo in 2010 ea lucrand in Italia.
Problema este ca unde vreau eu sa-mi achizitionez imobilul este la 400 km distanta de casa iar serviciul nu ma poate salva de asa ceva. Poate cu o procura speciala daca s-ar putea ar fi mai bine...
Se poate sa desemnati pe cineva printr-o procura daca dvs nu puteti fi prezent. Si eu am avut procura prin care o reprezentam pe mama pentru ca ea era plecata in Italia in acel moment.