Buna ziua.
In ziua de 26.01.2014 s-a nascut fiica mea ,iar luna mai 2014 am intrat in concediu crestere copil,incepand cu luna iulie m-am reintors la munca, primind stimulentul de insertie, cu toate ca eu optasem pentru concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani.
Mai este posibil sa pot reintra in concediu crestere copil pana in luna ianuarie 2016 cum a fost posibil prima oara?
1. In cazul "civililor" indemnizatia pentru CCC si stimulentul de insertie sunt platite de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS).
2. In cazul salariatilor de la MAI indemnizatia pentru CCC si stimulentul de insertie sunt platite de MAI caruia i se suplimenteaza bugetul cu sumele necesare.
3. Puteti reintra in CCC si solicita reluarea in plata a indemnizatie pentru CCC printr-o simpla cerere catre angajator (nu se face un alt dosar, este valabil dosarul initial).
Indemnizatie
dan123456
daca optez pe un an pt indemnizatia de crestere a copilului dupa cat timp pot sa renunt la indemnizatie ca sa pot sa primesc suplimentu de 500 de lei?
(vezi toată discuția)