Lungu Constantin 
	    	Utilizator

Lungu Constantin 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Lungu Constantin	                   

Buna ziua, ce cai de atac as mai putea sa folosesc in urmatorul caz :
Prin hotararea tribunalului s-a respins exceptia prescrierii dreptului la contestatie ... (vezi toată discuția)
	                    Lungu Constantin	                   

Buna ziua, ce cai de atac as mai putea sa folosesc in urmatorul caz :
Prin hotararea tribunalului s-a respins exceptia prescrierii dreptului la contestatie ... (vezi toată discuția)

elenadintroia	                   

Prin sentinta tribunalului s-a admis recalcularea pensiei conform adeverintelor depuse la dosar pentru sporuri cu caracter permanent ( plata zile festive ... (vezi toată discuția)
	                    elenadintroia	                   

Prin sentinta tribunalului s-a admis recalcularea pensiei conform adeverintelor depuse la dosar pentru sporuri cu caracter permanent ( plata zile festive ... (vezi toată discuția)

Lungu Constantin	                   

La data de 28.03.2013 am primit de la Casa Locala de Pensii, Decizia de pensie cu erori de calcul pentru care am facut contestatie la data de 29.03.2013. In ... (vezi toată discuția)
	                    Lungu Constantin	                   

La data de 28.03.2013 am primit de la Casa Locala de Pensii, Decizia de pensie cu erori de calcul pentru care am facut contestatie la data de 29.03.2013. In ... (vezi toată discuția)