avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se intampla daca mai introduc inca o actiune, al ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se intampla daca mai introduc inca o actiune, al carei obiect se suprapune partial?

In concret, pe langa actiunea prezenta privitoare la drepturile banesti, vreau sa mai introduc inca o actiune in instanta, privitoare la alte drepturi banesti, dar care se suprapune putin si peste cele care fac obiectul prezentei actiuni.
Ce se intampla in acest caz?
Desigur, in afara de solicitarea mea de conexare a cauzelor :)
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 09:44, 6 Februarie 2015
nu trebuie neaparat sa depuneti cerere separata ci o completare in primul proces.
Nu, nu... primul proces este deja pe la jumatate. Se face deja expertiza... nu se mai poate face completare. Ce se intampla asadar??
Chiar si partial daca obiectul este acelasi nu se va putea judeca.
Doar daca obiectul este diferit se poate.
Ce inseamna ca nu se poate judeca?
Concret, eu am introdus actiunea deja. Ce se va intampla in continuare??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca o cerere de chemare in judecata in cadrul dosarului aidu aidu In cadrul dosarului privitor la drepturile banesti - diurna, Mai vreau sa mai fac inca o cerere de chemare in judecata, tot a aceleiasi intimata, referitoare ... (vezi toată discuția)
Am dosar de revendicare cdumitc cdumitc Am dosar de revendicare cu termen 25 02.2014. expertiza in executare la care instanta nu mi-a admis obiectivul istoricul parcelei si stabilirea liniei de ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau respingere capat de cerere? JohnJohn JohnJohn Situatie: angajati care au fost concediati prin concediere colectiva deschid cate 2 actiuni: - una avand ca obiect contestatie la decizia de concediere; - a ... (vezi toată discuția)