avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare call center
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare call center

Buna ziua,
Imi puteti spune deca activitatea de call center poate fi scutit de impozit sau are ceva reduceri la impozitare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 19:43, 12 Ianuarie 2015
Nu exista prevederi legale in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare call center salex10 salex10 Buna ziua, Va rog sa am ajutati cu legislatia privind serviciul de call center. Exista reglementari in acest sens? Sunt scutiti de impozit sau beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Call center danielandrei danielandrei As vrea sa-mi deschid o firma cu activitate de tip call center. Ma puteti ajuta cu informatii despre ce caracteristici speciale ar avea acest tip de firma? O ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri din strainatate playpointro playpointro Buna ziua, Am o nelamurire privind impozitarea veniturilor realizate in Romania, insa sursa banilor este in Irlanda. Pe scurt: o firma din Irlanda m-a ... (vezi toată discuția)