avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere minori

buna , sunt divorsat de pe data de 10-03-14 si pana in prezent nu am primit nici un ban pt. pensia de intretinere a copiilor . Am facut plangere penala la politie ,dar nu am primit nici un raspuns (politia imi tine dosarul pe loc)ce ar trebui sa mai fac sau cum sa procedez sa o fac pe fosta sotie sa plateasca ??
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 21:14, 12 Ianuarie 2015
va multumesc....
Mie executorul pt recuperarea sumei de 4000 Ron mi-a spus ca ma costa in jur de 200 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare dupa majorat se mai poate actiona legal ?daca dupa majorat nu mai merge la scoala ! anonim37 anonim37 Nu am avut contact cu fiul meu 7 ani a fost plecat cu fosta sotie in Spania ,nu am platit pensie pt ca m-a privat de a mai avea contact cu el ,actualmente sint ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere teodora_popescu teodora_popescu am o hotarare judecatoreasca prin care am obtinut pensie alimentara calculata procentual din salariul,dar nu au inclus si primele care mentionez ca au fost ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua. Fiica mea se confrunta cu urmatoarea problema: A stat in concubinaj 15 ani. Anul trecut in octombrie a nascut un bebe, dupa multe incercari si ... (vezi toată discuția)