avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat in 2 locuri, sunt scutit de anumite taxe?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat in 2 locuri, sunt scutit de anumite taxe?

Am o persoana care e angajata cu norma de 8 ore/zi in cadrul societatii pe postul de director executiv . El este administrator la o alta firma, dar nu este angajat acolo. Vrea sa se angajeze si la firma lui ca director.
1. Se poate angaja doar cu norma partiala? Maxim cate ore/zi, avand in vedere ca e angajat altundeva cu 8 ore/zi?
2. Avand in vedere faptul ca plateste toate taxele la stat de la locul actual de munca, daca se angajeaza la a doua firma va fi scutit de anumite taxe?
3. Se mai aplica deducere si la doilea loc de munca?
Astept raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: atlascompany , utilizator 14:08, 13 Ianuarie 2015
Nu este scutit de nicio taxa .
ok, multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator firma suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua...un administrator de firma ,unic asociat ,poate fi angajat pe propria firma cu 2 ore /zi ca si administrator societate comerciala? (vezi toată discuția)
Contractul de munca dupa iesirea la pensie aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce tip de contract de munca se mai poate incheia dupa data pensionarii si ce contributii se mai platesc la stat ? Se mai pot intocmi conventii ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator/asociat societate Iulia_8891 Iulia_8891 In cazul unei societati cu 2 asociati dintre care unul este si administrator, cum se poate face remunerarea administratorului? Este posibila angajarea ... (vezi toată discuția)