avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cec fara acoperire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cec fara acoperire

In anul 2011 societatea comercială X a dat societății mele comerciale un cec fara acoperire. Am încercat sa determin administratorul firmei sa îmi dea banii, dar acesta ma tot amâna. Anul trecut aceasta a intrat in faliment, iar eu m-am înscris la masa credala. Evident ca societatea sa nu avea nimic in patrimoniu, așa ca nu am rezolvat nimic. Acum ma gândesc sa fac o plângere penală pentru înșelăciune. Este prea târziu? Împotriva cui o fac daca firma lui nu mai exista? Sa pot obține banii de la asociatul unic al societății sau el personal nu poate fi obligat sa plătească? Mulțumesc anticipat
Plangerea penala se depune in termen de 90 de zile de la data la care ati luat cunostiinta de savarsirea faptei. Dvs. ati depasit cu mult acest termen.
AvocatAdelaBratulescu a scris:

Plangerea penala se depune in termen de 90 de zile de la data la care ati luat cunostiinta de savarsirea faptei. Dvs. ati depasit cu mult acest termen.


Inselaciunea se sesizeaza la plangere prealabila dna avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene de prescriptie dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, care sunt termenele de prescriptie in noul cod penal si cum se aplica acestea. Pentru o infractiune savarsita in anul 2008 ( inselaciune) si dosarul a ... (vezi toată discuția)
Emitere cec si conturi blocate prin poprire tartalak tartalak ce se intampla daca clientul are poprire pe conturi in momentul in care imi emite cec sau daca i se pune poprire pe conturi dupa ce imi emite cec,dar nu sunt ... (vezi toată discuția)
Plangere penala intarziata bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua. In luna mai 2010 am vandut niste marfa catre o societate comerciala. Administratorul acesteia mi-a platit cu 3 file CEC eliberate de un client ... (vezi toată discuția)