avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot depune plangere penala pt inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot depune plangere penala pt inselaciune?

buna ziua .am imprumutat 9000 de euro unei persoane ,am o chitanta de mana .si a avut loc un proces civil sa dat hotarire prin care il obliga sa imi restituie suma .i-am gasit un imobil ,si am sechestru asigurator si chiar titlu executoriu .dar ca este proprietar si nevastasa si plus ca imobilul este si garantie la o banca din anul 2005 deci nu imi pot recupera suma de 9000 .acum o sa cer prin instanta partajul intre debitor si sotie sper ca am succes .dar va rog sa imi ziceti pot sa0i fac si plangere penala pt inselaciune sau abuz de incredere sau ?
Cel mai recent răspuns: asaafostsafie , utilizator 12:18, 14 Ianuarie 2015
Cazul este unul de natură civilă, nu pare a fi înșelăciune.Așadar, mergeți pe calea execitării silite în vederea reparării prejudiciului.
prioritate este banca fiind imobilul ipotecat .si exista riscul prin vanzarea lui sa nu se acopere debitul atit al banci cit si al meu de aia as merge si pe penal .s-ar putea sa se sperie putin debitorul are o condamnare cu suspendare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator... ContSters4579 ContSters4579 ..in speta avem un bun ipotecat cu vreo 3 ipoteci in favoarea unei banci...apoi se dispune de organul de urmarire penala un sechestru asigurator... se inscrie ... (vezi toată discuția)
Imprumutul garantat cu ipoteca ContSters40598 ContSters40598 Nu m-am confruntat inca cu acest gen de contracte. Ma intereseaza cele incheiate intre doua persoane fizice, ptr. o suma de bani (semnificativa), suma de bani ... (vezi toată discuția)
Executare silita, cum se poate face? 2 creditori amales amales Buna seara am avut un proces si am solicitat restiurea imprumutului conform unei chitante de mana inchieata intre subsemnata si o persoana am cistigat si ... (vezi toată discuția)