Buna ziua!
In luna octombrie mi s-a confiscat un teren cu dispozitie de la primarie. Si nu doar mie, la zeci de locuitori. Terenul l-am primit si l-am lucrat, inclusiv am achitat taxele de la registrul agricol din anul 1991. Acum a venit dl primar si a spus ca mi s-a luat acel teren ca nu am acte. Eu detin un contract de vanzare cumparare din 1953 exact p[e aceiasi suprafata confiscata. Dl primar a mentionat ca trebuie sa-i ofere unui inginer cateva zeci de hactare si ca trebuie sa i-l dea compact. Am spus ca e ok dar sa mi-l dea in alta parte. Acum nu mai vrea sa imi dea nimic.
Ce este de facut?
Multumesc!
Terenul face parte dintr-o suprafata totala de 3,3 ha din titlul de proprietate.
Acesti 3,3 ha sunt impartiti prin mai multe zone dar nu cu suprafetele exacte din titlu. Eu am 4 terenuri in titlu care adunate formeaza 3,3 ha dar primaria mi-a dat 7 tot cu suprafata de 3,3 ha.
Intre timp am mai fost pe la primarie si constatand ca nu mai am 3,3 ha pt ca mi-au confiscat acel teren au venit cu o alta explicatie. Au executat o masuratoare la o ruda apropiata si are o suprafata mai mare de teren drept pentru care au luat de la mine .
de mentionat ca cele 7 parcele de teren erau impartite la 7 frati si unul dintre ei a inchis o suprafata mai mare de teren. ( in spatele terenului este un lac care a secat)