avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... arhiva fostul ONT constanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

arhiva fostul ONT constanta

buna ziua.mama mea a lucrat la fostul ont constanta.acum are nevoie de o adeverinta care sa ateste acest lucru ,avand nevoie ptr calcularea pensiei.stie cineva unde sunt aceste arhive?la arhivele nationale din constanta am intrebat si nu au asa ceva.multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
stefan79, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ont litoral . ... Radu Eugen Radu Eugen Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ONT LITORAL . Va multumesc Eugen Radu- Constanta (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru ani de munca liaminea liaminea buna seara,as dori sa aflu de unde ar mai putea sotul meu sa primeasca o adeverinta referitoare la perioada lucrata pe litoral, ca si chelner in perioada ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)