avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere auto provizorii, iesire din tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere auto provizorii, iesire din tara

Au voie sa iasa din Romania auto cu nr de inmatriculare provizorii valabile in Bulgaria sau in Ungaria? In ce lege sau text de lege stipuleaza acest lucru?

Alte discuții în legătură

Circulatia in ue si in afara ue cu numere de inmatriculare provizorii ines19_06 ines19_06 Buna seara! Sunt cetatean tunisian, student in Iasi cu rezidenta pana in 2013 in Romania. As vrea sa achizitionez un autovehicul din Romania fabricat in anul ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovigneta stelian67 stelian67 Am fost sanctionat eu personal ,procesul verbal intocmit pe numele meu,pentru lipsa rovigneta la fiind la volanul unui autoturism al firmei ,inmatriculat in ... (vezi toată discuția)