Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ddaniell	                   

Buna ziua!
Incepand cu data de 01.04.2009 m-am angajat si am semnat un contract pe o durata de 2luni (de proba).
Dupa o luna, 05.05.2009, nu m-am mai ... (vezi toată discuția)
	                    ddaniell	                   

Buna ziua!
Incepand cu data de 01.04.2009 m-am angajat si am semnat un contract pe o durata de 2luni (de proba).
Dupa o luna, 05.05.2009, nu m-am mai ... (vezi toată discuția)

ralukdas	                   

Am fost angajat de către o firmă pe o perioadă determinată.Înainte cu o lună de a-mi expira contractul mi-am dat demisia şi am refuzat să stau în ... (vezi toată discuția)
	                    ralukdas	                   

Am fost angajat de către o firmă pe o perioadă determinată.Înainte cu o lună de a-mi expira contractul mi-am dat demisia şi am refuzat să stau în ... (vezi toată discuția)

negut_dorina	                   

buna ziua,Am o problema in cazul unui salariat: incepand cu data de 15.08.2012 acesta nu s-a mai prezentat  la lucru,  figurand in pontaj cu absente ... (vezi toată discuția)
	                    negut_dorina	                   

buna ziua,Am o problema in cazul unui salariat: incepand cu data de 15.08.2012 acesta nu s-a mai prezentat  la lucru,  figurand in pontaj cu absente ... (vezi toată discuția)