avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare firma bone, menajere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare firma bone, menajere

buna ziua

rog, daca se poate sa-mi spuneti, ce acte necesare sunt la infiintarea unei agentii de bone, menajere si asistente personale specializate pe copii.
daca o astfel de firma mai necesita si alte aprobari, calificari, certificate etc, m-ar ajuta sa stiu.

multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Carmen
Daca infiintati un SRL nu aveti nevoie de certificate, diplome , etc,. la infiintare . Pentru infiintarea unei societati comerciale (agentii) apeloati la un avocat pentru redactarea actului constitutiv etc .pentru depunerea actelor. Aveti nevoie de un sediu social care poate fi la dvs., in apartament .Dupa infiintare puteti angaja personal calificat sau nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Infiintarea unui cabinet cosmetic marimitis marimitis Buna ziua! Am diploma de licenta medicina generala.Plus si rezidentiatul cu 7 ani de activitate. Nu demult am absolvit cursuri de cosmetician. Am certificat ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala Nina1 Nina1 Buna ziua, Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru infiintarea unei societati comerciale de tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)