avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare ROL fiscal dupa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare ROL fiscal dupa succesiune

Buna ziua,

dupa finalizarea succesiunii unui apartament, schimbarea ROL-ului fiscal pe mostenitor mai este obligatorie in cazul in care apartamentul urmeaza a fi vandut in termen de 30 de zile? Exista deja un cumparator, iar contractul de vanzare-cumparare se va semna la finalizarea unei actiuni de obtinere a unui credit aflat in desfasurare.

Multumesc
Consider ca este necesar sa schimbati rolul fiscal din cateva motive:
-30de zile nu trebuie sa treaca de la data dobandirii
-veti avea nevoie de Certificat Fiscal si atunci cine va aparea la proprietar?
-daca tranzactia depaseste 30zile?
nu vad cu ce va deranjeaza daca se face modificarea, nu costa nimic si in plus sunte-ti sigur ca a-ti declarat in timp util bunul dobandit.
Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pt vanzare imobil (apartament) lulu_lulu lulu_lulu buna seara, stiu ca din 2007 se plateste impozi pe vanzarea de imobilein functie de perioada/vechimea dobandirii acestuia. situatia mea este urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)
Bunurile comune ale sotilor monica_n. monica_n. Buna ziua ! Incerc sa gasesc raspunsul la urmatoarea speţă, poate Dvs o să mă ajutaţi. M-am casatorit in anul 2007. La data casatoriei soţul şi socrul ... (vezi toată discuția)
Vinzare auto iulian26 iulian26 am vandut un auto,am facut actele dar in prezent persoana nu vrea sa se duca la politie sa o treaca pe numele lui:( (vezi toată discuția)