avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Model notificare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Model notificare banca

Cand am achizitionat creditul eram salariat, acum am iesit la pensie si nu mai pot plati rata stabilita initial.
Cum trebuie sa arate adresa catre banca prin care ii instiintez?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 14:13, 16 Ianuarie 2015
Nu exista un anume tip. Puneți pe hârtie ce veti considera Dvs si înaintați catre banca, dar cred ca nu se va modifica nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit scadent- rate neplatite simonacordos simonacordos In 2007 am luat un credit de la o banca in valoare de 19.000 lei,in acel moment aveam loc de munca si nu eram casatorita.De la banca am primit un grafic de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Danielasicristi Danielasicristi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru a iesii dintr-o situatie neplacuta. Am luat un credit de nevoi personale acum 7 ani, am platit vreo 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua Cineva are un credit la o banca.In urma cu doi ani persoana respectiva a intrat in somaj si nemaiputand sa plateasca ratele integral a facut ... (vezi toată discuția)