avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce a incetat plata indemnizatiei de handicap?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce a incetat plata indemnizatiei de handicap?

mama mea in varsta de 67 ani beneficiaza de o pensie de drept de 715 ron si pana in noiembrie 2013 a beneficiat si de o indemnizatie de handicap care i-a fost taiata.a facut 2 contestatii cu raspuns negativ ce trebuie sa faca sa recapete idemnizatia de handicap sau daca o poate recapata ea avand aceste diagnostice:-insuficienta cardiaca clasaNYHA III.-cadiopatie valvulara.-stinoza nitrala stransa.-insuficienta II-III.-insuficienta tricuspidiana gradul II-III.-insuficienta pulmonara grad II.-hipertensiune pulmonara severa.-fibrilatie arteriala persistenta. a avut o interventie chirurgicala pe 16-01-2012 care a constat intr-o inlocuire de valva nitrala cu protezaST.NR27in circulatie extracorporeala.astept un raspuns.VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:22, 16 Ianuarie 2015
Nu ati precizat daca a fost anulata decizia/certificatul de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap accentuat aureliagorgan1943 aureliagorgan1943 Ma numesc Aurelia Gorgan din Arad , as dori un raspuns la intrebarea: cu urmatoarele diagnostice pot beneficia de handicap accentuat? 1 ) purtatoare de ... (vezi toată discuția)
Rugaminte: incadrare grad handicap sirius27 sirius27 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu incadrarea diagnosticului meu in grad handicap: - insuficienta cardiaca cronica, clasa a 2-a NYHA, - ... (vezi toată discuția)
Este necesar avizul comisiei de expertiza dupa 90 de zile de concediu medical? oji62 oji62 in urma unui infarct miocardic , asiguratul poate beneficia de 1 an de zile concediu medical. cf unui ordin al M.S. dupa 90 zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)