LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Am primit un spam cu titlul "Bussness Propunerii" si cu urmatorul continut
"Atentie
Eu sunt Domnul Patrick KW Chan Director & Chief Executive Officer al financiare Hang Seng Bank Ltd, Hong Kong.
Am o propunere de afaceri lucrative de interes comun de a оmpartasi cu tine;
ea implica un transfer de o suma mare de bani.
Am dvs. de referinta оn cautare de cineva care mi se potriveste propus relatie de afaceri.
Daca sunteti interesat de lucru cu mine ma contactati prin e-mail meu privat (mrptrkchn@yahoo.com.hk) pentru mai multe detalii
Cвt mai curвnd un raspuns la aceasta scrisoare va fi apreciat.
"
Tentant, nu ? :happy:
Pentru un chinez,buna exprimare!
Numai eu nu primesc asemenea oferte "tentante".Mi-ar surade un transfer de bani...catre mine.
M-as razbuna pe criza,cu banii "curati" as incepe sa-mi construiesc casa.
Bine,apoi nu cred ca as dormi sub un pod.Cred ca as fi "putin" moarta sub el.:weg:
Fraza "Am dvs. de referinta оn cautare de cineva care mi se potriveste propus relatie de afaceri" imi da cateva pretioase indicii despre sintaxa limbii chineze. E superba :yeah:
De azi dimineata ma tot chinui cu un raspuns, insa se pare ca n-am inspiratie. Din cauza tensiunii cauzate de emotie si ganduri am raspuns astazi de doua ori la apel : "Lipsire reclamant, avocat reprezentand!"
Spamul descris de u.b.i.k. l-am primit si eu saptamana trecuta de 2 ori, pana acum am primit din Costa de Fildes, Nigeria si Canada. Scrisorile lacrimogene din Coasta de Fildes m-au asasinat 3-4 ani, dar acum..ooo... am salutat schimbarea au trecut pe ... business. :))
Sfat : nu le raspundeti nici macar in gluma, pentru ca in cel mai bun caz utilizeaza un email confirmat pentru vanzare adrese la pachet pentru news-letter. B-)