Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
deci au sau nu dreptul sa suporte alte costuri daca eu nu stau acolo ? adica gunoi, femeie de servici, apa, instalator, etc., nu sunt cheltuieli care se imparta la mai putini daca nu stam acolo ?
HG 1588/2007 Art. 32 (3) Niciun proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cu alta destinatie decat aceea de locuinta or in alte situatii.
Deci va doresc in incheiere sa ajungeti in situatia mea si sa va vad ce faceti, o sa luati pozitia ghiocelului si aplecat sa va taie capul sau o sa va luptati cu sistemul cand o sa aveti 8-900 lei in casa pentru medicamente mancare si altele, plus o rata de 300 lei ?
Din acest motiv cat si datorita faptului ca nu s-au montat repartitoare de caldura, am solicitat asociatiei sa ne sigileze caloriferele pentru a nu plati caldura care costa foarte mult, iar apartamentul este situat la mijloc, deci oarecum calduros si nu ar pune in pericol tevile care trec prin apartament.