Aud tot timpul despre cat de inutila este facultatea de drept, dar eu nu pot impartasi aceeasi parere. Poate cineva sa imi ofere informatii despre aceasta facultate? Ce medie trebuie sa am sa intru la stat la buget? Cate locuri sunt? Este foarte dificil sa gasesc pe cineva care dupa facultate sa ,, ma ia sub aripa lui" si sa fac cei doi ani ? Mentionez ca sunt eleva si sunt la acea cotitura cand trebuie sa hotarasc ce vreau sa profesez.
Anul acesta la Facultatea de Drept a Universității din București dintr-un total de 600 de locuri, 296 au fost finanțate de la buget. Media depinde de dificultatea subiectelor de la concursul de admitere din acel an, pe de o parte, și de pregătirea candidaților, pe de altă parte. Pragul peste care se stabilește regimul bugetat/nebugetat este dat tocmai de numărul limitat de locuri, deci nu se poate preciza o notă. Important este ca media dvs. să fie în primele 296 (dacă cifra respectivă nu se schimbă la anul). Anul acesta ultimul punctaj a fost 76.
Dacă veți fi o studentă silitoare și cu rezultate bune mă îndoiesc că veți avea dificultăți să găsiți pe cineva. Depinde doar de dvs.
Orice facultate este inutilă dacă e făcută doar pentru a avea o diplomă.