avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Poate fi executata silit o persoana care locuieste intr-un apartament pe numele parintilor decedati? Mentionez ca nu s-a dezbatut mostenirea nici acum dupa 10 ani de la decesul parintilor.
Intre timp s-au acumulat datorii la intretinere si a fost actionat in instanta.
Poate fi scos la vanzare de catre executor un bun care nu apartine in mod legal datornicului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:22, 19 Ianuarie 2015
Mai devreme sau mai tarziu se va ajunge la executarea locuintei. Datornicul a acceptat tacit mostenirea, e nevoie doar ca instanta sa constate ca debitorul e mostenitorul unei case.
Impotriva cui s-a indreptat asociatia ?Daca direct impotriva celui dator si nu l-au chemat la judecata pe decedat, se afla pe drumul cel bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire iulan iulan Buna ziua. Un copil (care are la randul lui un copil) a decedat inaintea parintilor. Dupa decesul copilului la un an si ceva a decedat unul dintre parinti si ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de credit Lentian Lentian Buna ziua, Titularul unui card de credit a decedat. Pentru obtinerea lui au fost luate in calcul numai veniturile sale din salariu. Sotia are obligatia sa ... (vezi toată discuția)
Executare imobil datornici asociatie andreistan andreistan Buna ziua, In bloc avem o garsoniera cu restante la intretinere aproximativ 38.000 RON. Nu s-a mai platit intretinere de 6 ani. S-a luat decizia ... (vezi toată discuția)