avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Documentul care atesta proprietatea asupra unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Documentul care atesta proprietatea asupra unui autoturism

Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
O firma debitoare ( sa o numim X) instraineaza un autoturism catre o persoana fizica Y care se intampla sa fie administratorul firmei X. Demonstreaza acest fapt prezentand factura fiscala . La impozite si taxe locale si la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Alba autoturismul apare inregistrat in continuare pe firma X. Impozitele datorate pt autoturism sunt platite la zi. Cine este proprietarul?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:54, 19 Ianuarie 2015
Proprietar este Y.

La taxe locale X nu a radiat automobilul si Y nu l-a inregistrat. Sa se prezinte cu documentele la taxe locale si se opereaza modificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina DanaBrasov DanaBrasov BUNA SEARA. VA ROG SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE ACTIUNE PRIN CARE SOLICIT RADIEREA DE LA SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI ... (vezi toată discuția)
Cerere de inmatriculare respinsa 22virgil 22virgil Buna ziua! As avea mare nevoie de un sfat din partea d-voastra. Anul trecut in februarie am cumparat un autoturism la mana a doua, fiind de altfel si prima ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)