avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin de identitate, valabilitate pentru calatorie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin de identitate, valabilitate pentru calatorie in strainatate

Buna ziua!

Pot calatori in strainatate cu buletinul de identitate in ultimile 6 luni de valabilitate?

Mai exact, pe 28 iunie 2015 trebuie sa calatoresc in Italia pentru 2 saptamani, iar buletinul meu expira pe 19 octombrie 2015.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 12:34, 19 Ianuarie 2015
Puteti călători linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, AndreeaMelaniaIG AndreeaMelaniaIG Pot calatorii in UE: respectiv Belgia si Olanda daca imi expira buletinul in octombrie? Durata calatoriei de 10 zile. (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Intrarea în românia cu copilul minor ! Rebeccabia Rebeccabia Mia expirat pașaportul la fata de 4 ani fiind rezidență în italia și având buletin de italia pot pleca cu ea în românia (vezi toată discuția)