avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DESCHIDERE CONT BANCAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DESCHIDERE CONT BANCAR

Doresc sa ii deschid un cont bancar mamei mele pusa sub interdictie a carui tutore sunt. Acest cont are ca scop primirea pensiei pe card. Voi cita din horararea judecatoreasca definitiva "o va reprezenta in fata tuturor organelor competente si ii va administra veniturile si bunurile acesteia". Acest lucru este posibil din punct de vedere juridic?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:08, 25 Ianuarie 2015
Deschideti cont pe numele dvs in care sa fie virata pensia mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere sub interdictie major. instituiere tutela aartist aartist Buna seara, Vecina mea este bolnava fiind oligofrena si locuieste cu un fiu major deplin capabil. Cum poate fiul sa devina tutorele mamei sale, astfel incat ... (vezi toată discuția)
Mama are alzheimer și aș dori să îi un curator (sau tutore) care să aibă grijă de ea și să o moștenească. cine poate fi acea persoană și care este procedura? Ovi60 Ovi60 Buna ziua, O am pe mama cu Alzhaimer destul de avansat. In prezent locuieste in apartamentul ei iar cheltuielile de intretinere precum si o femeie care sta cu ... (vezi toată discuția)
Refuz banca eliberare bani irotariu45 irotariu45 A dori sa va relatez urmatoarea problema: In urma decesului tatalui meu, eu si mama mea(pusa sub interdictie prin hotarare judecatoreasca) am mostenit ... (vezi toată discuția)