avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abonament telefon
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abonament telefon

Buna seara,am incheiat acum 10 luni ,un abonament de tel cu multe minute nationale incluse,si minute in roaming zona 1.Acum citeva zile primesc un mesaj de la companie de telefonie ca;Incepind de la 20 ian numerele de franta cu un anumit prefix nu pot sa le sun din minutele nationale incluse numai contra cost.Enormal acest lucru ?in contract nu e stipulat ca poate ei sa modifice prefixe pe care sa nu pot sa le sun .am vrut sa rezolvam in cale amiabila sa micsoram abonamentul dar ei au zis ca nu se poate ,vreau sa intreb daca ma adresez la opc am sansa sa rezolv acest lucru.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters236635 , utilizator 21:19, 20 Ianuarie 2015
Sesizati oficial protectia consumatorului
Multumesc pentru raspuns ,atunci inseamna ca am sanse la OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reclama compania de tel.mobila? catalinastr catalinastr Situatia mea este relativ simpla: sunt client corporate al unei companii de tel. mobila. Achit lunar un credit de aprox.100 euro in care am incluse minute in ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)
Oferte, promotii insotite de clauze abuzive eufortune eufortune o companie de telefonie, face reclama \\"agresiva\\" la o promotie pentru un pachet ce contine bunuri si servicii dupa cum urmeaza: telefon gratuit,abonament ... (vezi toată discuția)