Situatia mea este relativ simpla: sunt client corporate al unei companii de tel. mobila. Achit lunar un credit de aprox.100 euro in care am incluse minute in grup, in retea si nationale si internationale precum si sms, net mobil etc... De curand am facut o calatorie in afara tarii si am activat roaming, am vb in tara si mi s-a taxat suplimentar. La revenirea in tara m-am luat de ei pt ca nu mi s-a parut normal, avand un credit pre-platit sa mi se taxeze suplimentar si mi s-a spus ca inainte sa plec as fi avut optiunea sa platesc cativa euro in plus si sa am un anumit numar de minute care sa mi se scada din acel credit...lucru pe care simpaticul operator care mi-a activat roamingul NU MI L-A SPUS!!! Si ca sa pun punctul pe i, mi-au spus ca eu trebuia sa stiu chestia asta ca doar scrie si in contract....buuun...verific contractul si NU SCRIE CHESTIA ASTA NICAIERI!!! Ce pot face eu in acest caz? Sunt pusa sa platesc pentru ca nu am fost informata...i-as reclama la Opc dar nu stiu daca am 100% baza pe care sa fac acest lucru...are cineva o ideee...pls help! :) multumesc!
La OPC va duceti degeaba. Am fost si eu intr-o situatie oarecum asemanatoare, si tot nu s-a rezolvat nimic. Puteti sa faceti o reclamatie in scris la sediul companiei, iar daca nu primiti raspuns in 30 zile,ori le spuneti ca-i dati in judecata,ori renuntati
da...cred ca ma lupt cu morile de vant si este si frustrant pe deasupra...adica...era o facilitate pentru mine, nescrisa in contract, pe care operatorul nu mi-a spus-o decat cand faptul s-a consumat, si cheltuiala s-a produs....#-o
oricum voi incerca sa le fac putin scandal sa vad ce imi iese...poate totusi rezolv ceva desi am slabe sperante:sorry:
pe viitor macar stiu ce si cum sa negociez...