avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa ipotecata impozit pe diferenta sau pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa ipotecata impozit pe diferenta sau pe toata suma?

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu o informatie?daca vand o casa cu ipoteca ,la banca mai am de dat 5000€ si eu o vand cu 60000€, platesc impozit pe toata suma sau doar pe diferenta care imi ramane?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 06:55, 21 Ianuarie 2015
Platiti pe toata suma. Impozitul se datoreaza pe venitul pe care dvs. il veti obtine din vanzare, indiferent cate ori ce datorii aveti.
Beneficiile de a locui si face tranzactii in statul roman ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru nou bmanaf bmanaf Va rog sa ma ajutati cu un sfat.....am un imprumut cu ipoteca pe apartament....normal ca am si cadastru facut...cu banii am facut modificari in casa..acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si ... MihaiP. MihaiP. Buna ziua, Am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si un cumparator, insa acesta imi cere sa procedam in felul urmator: vrea sa-mi dea o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Legea insolventei bialuca bialuca Buna seara, Detin un imobil care este in executare silita (casa a fost evaluata si o sa o scoata la licitatie ). Intrebarea este daca pot sa aplic la legea ... (vezi toată discuția)