avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare, inchidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare, inchidere srl

Buna ziua.
Daca nu se depun declaratiile 100, 300 cu 0 pe mai multe trimestre si nu s-au platit datoriile SRL ul intra la inactivi?se suspenda automat?trebuie depus o cerere undeva?Nu are salariati, nu are achizitii, vanzari, Administratorul care e si asociatul unic e plecat din tara...
De inchis cu datorii la stat, banca nu se poate sau?
Cum se poate inchide, suspenda?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: monii23 , utilizator 20:31, 21 Ianuarie 2015
decizia asociatului unic inregistrata la ORC.
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc, dar daca firma are datori la stat in principiu, contributii si impozite neplatite se poate cere suspendarea la ORC?
si ce sa fac sa mai depun declaratia 100 cu 0, si Bilant pe 2014?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa unei firme fara activitate de la data infiintarii costelilie costelilie Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu o solutie pentru o rezolvare favorabila si cat mai putin costisitoare pentru mine, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare erdogan erdogan expunere pe scurt: in 2002am infiint o firma(nu am functionat),am depus la fisc decl 100 si 300 pe 0.Intre 2003-2006 a fost suspendata.Din 2003 si pana in ... (vezi toată discuția)
Radiere srl orlandoseb orlandoseb cum se face radierea unei firme care nu a avut activitate niciodata? firma a fost înfiintată în anul 2005 au fost depuse declaratii ca nu a avut ... (vezi toată discuția)