avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Contract la distanta
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Contract la distanta

Buna ziua,

Detin un site de anunturi pe firma. Firma si site-ul sunt active de 2 luni si dorim sa vindem spatii publicitare prin evidentierea unor anunturi pe pagina principala. As dori sa stiu cum se face acest lucru la distanta? Vreau sa integrez o metoda de plata online, insa nu stiu cum se incheie un contract pe o anumita perioada cu persoanele fizice/juridice prin metodele la distanta. Exista si alte metode mai simple de a incasa bani pentru un cont VIP ?
Pot sa ma adresez cuiva pentru servicii de consultare? Cine poate sa-mi ofere aceste informatii si sa ma indrume cum pot realiza vanzarile (realizarea de conturi VIP) si cam cat ar costa?

Alte discuții în legătură

Obligatiile legale site anunturi V.lica V.lica Buna ziua, as vrea sa intreb care sunt obligatiile legale pe care trebuie sa le aiba un site de anunturi. Am gasit raspunsuri pe internet dar mai mult despre ... (vezi toată discuția)
Cod sau coduri caen pentru orice tip de publicitate online? memenet memenet Am si eu o mare dilema: sa zicem ca: 1. am o serie de site-uri, directoare pentru indexarea site-urilor. A fost gratuita inscrierea in ele...as dori ca ... (vezi toată discuția)
Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)