avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic 2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic 2009

Am 3 salariati la societate si nu am comenzi.Ptr. o perioada de 3 luni am decis sa ii bag in somaj tehnic, conform OUG 28/2009.pe salariati Ii voi plati cu 75% din salariu, dar nu stiu cum procedez cu contributiile si declaratiil ptr. CAS, sanatate, somaj, impozit...
Conform OUG 28//2009, am dreptul sa nu platesc aceste contributii.
Stie cineva cum trebuie sa procedez?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 20:55, 14 Iunie 2009
Sa inteleg ca nu se poate intra din somaj tehnic in somaj ? ( la acest aspect va referiti sau la altceva ?)

Poate gresesc .Care este diferenta intre suspendarea activitatii societatii si intreruperea temporara a activitatii ?

Eu am inteles ca prin intreruperea temporara a activitatii se beneficiaza de somaj tehnic si prin suspendarea activitatii se beneficiaza de somaj.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2009
Iael, utilizator

Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2009
Iael, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic gabita2000 gabita2000 Buna ziua, As vrea sa va intreb in primul rand ce inseamna somaj tehnic. Am inteles ca este 75% din salariu? Acest somaj ma afecteaza pe mine in privinta ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ruxandralider ruxandralider Va rog sa-mi spuneti daca perioada in care am fost in somaj tehnic se pune la vechime. In aceasta perioada contractul de munca a fost suspendat. (vezi toată discuția)
Somaj tehnic gabi1 gabi1 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca perioada de somaj tehnic constituie vechime in munca.Este vorba de suspendare pe o perioada de 6 luni. Va multumesc ... (vezi toată discuția)